Camper omvormer

Een omvormer in uw camper of caravan zorgt voor de 12 Volt voorziening wanneer uw camper of caravan is aangesloten aan 230 volt. De omvormer voorziet alle verbruikers van 12 volt en laadt de huishoudaccu bij, en bij sommige omvormers wordt de startaccu ook bijgeladen. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van diverse merken en type omvormers.  Hier vindt u een overzicht van de merken omvormers die wij repareren.

Calira omvormer

Naast de diverse Calira omvormers kunt u het merk Calira ook herkennen van diverse bedieningspanelen. Sinds 2008 valt het merk Calira onder Truma. Calira omvormers zijn daardoor niet meer nieuw te koop. Wij kunnen uw defecte Calira voor u repareren. De volgende Calira omvormers kunnen wij voor u repareren:

Calira omvormer reparatie

Dometic omvormer

Dometic is natuurlijk bekend van de koelkasten die zitten gemonteerd in de camper of caravan. Naast de koelkasten maakt Dometic ook omvormers. Er zijn vele type omvormers van Dometic. Zo zijn er omvormers met en zonder acculader. De nieuwste generatie Dometic omvormers zorgt voor de 12 Volt voorziening van alle verbruikers in camper en caravan, en daarnaast zit een acculader van Dometic voor het bijladen van de huishoudaccu. Hier vindt u een overzicht van alle Dometic omvormers die wij repareren:

Dometic omvormer reparatie

Schaudt Elektroblock EBL

Schaudt GmbH maakt onder andere omvormers voor de camper en caravanindustrie. Onder de naam Elektroblock EBL zijn er veel type omvormers verkrijgbaar. De bekendste omvormer van Schaudt is de Elektroblock EBL 99. Een bekende klacht van de EBL99 is het niet meer laden van de huishoudaccu op 230 Volt. De volgende Elektroblock EBL omvormers van Schaudt kunnen wij voor u repareren:

EBL omvormer reparatie