Ons bedrijf

Auto Elektro Salland is de specialist op het gebied van reparatie en revisie van auto- en camper elektronica.

Bij Auto Elektro Salland heeft u direct contact met hoog gekwalificeerd personeel. Wij kunnen u ook telefonisch helpen bij het oplossen van een elektronisch probleem.

Wanneer er geen directe storing aan het onderdeel gevonden kan worden, helpen wij u op weg bij verdere diagnose. Er kan bijvoorbeeld een oorzaak- gevolg storing optreden. Een bepaalde module kan niet goed functioneren door verkeerde informatie uit een andere module. Wij proberen u te helpen bij het vinden van de oplossing.

Een ander voorbeeld is het repareren van een ECU met vochtschade. Mocht een ECU dusdanig zijn aangetast door vocht, gaan wij in overleg met u een ECU cloonen. Door een kopie te maken en deze in een andere ECU te schrijven, kan het probleem worden opgelost.

De te repareren onderdelen kunnen via de post worden verstuurd of u kunt de onderdelen langs brengen. Dit zorgt ervoor dat de reparatie snel kan worden uitgevoerd.

Bent u aangesloten bij grossier Staadegaard Automotive? Dan kan in overleg, het onderdeel met de route bij u worden opgehaald. Staadegaard verzorgt het transport naar ons bedrijf, wij regelen de reparatie en Staadegaard regelt het vervoer terug.

Op de website staan de verschillende onderdelen die wij kunnen repareren voor u. Mocht uw onderdeel er niet tussen staan? Neem dan contact met ons op: 0570 – 55 17 47.

We hopen u graag van dienst te kunnen zijn.

Tijs Wagemans & Noortje Kolkman

open dag

Contact

Auto Elektro Salland
Bathmenseweg 21
7434PW Lettele
0570-551747
info@auto-elektrosalland.nl

Auto Elektro Salland

Bathmenseweg 21

7434PW Lettele (Deventer)

0570-551747

info@auto-elektrosalland.nl

Van vrijdagmiddag 2 augustus 2024 vanaf 12.00 uur t/m vrijdag 16 augustus 2024 zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Op maandag 19 augustus 2024 staan we graag weer voor u klaar!

Wij wensen u alvast een fantastische zomer toe.